2020. május 21., csütörtök

Statisztika


Akkor hát nézzük is érdekességképpen az írásaimban elért fejlődést és eredményeket.

Először, is mint látjátok, megtudom nézni, hogy most azaz ma hányan néztétek meg a blogot, ezt követően megtudom nézni előző nap, a héten, a hónapban hányan néztétek meg és minden időpontot, azaz amióta írtam hány megtekintés érkezett a blogra. 
Ha pedig kiválasztottam melyik lehetőséget szeretném megnézni, akkor azt is kitudom választani, hogy egy általános áttekintést szeretnék, vagy szűkítve a kört a bejegyzéseket, vagy a forgalom forrásait azaz, hogy honnan nyitottátok meg. És látlak titeket is, azaz a közönséget, hogy honnan milyen országból nézitek, és milyen eszközről és weboldalról teszitek.
Nagyon régóta írom, már de igazán odafigyelve a rendszerességre csak párhónapja.   A párhónap alatt is látom a fejlődést, és ezt köszönöm nektek. Nagyon boldog vagyok.
Rendszeres olvasóm, azaz fel iratkozom, akik írnak blogot és rendszeresen több blogot is olvasnak, az mindössze csak egy van, de nem baj. Nem esek kétesbe, sőt tudom, hogy ez a szám növelhető, ahogy a többi is, hiszen a többi szám növekedéséből látszik, hogy nem csak egy ember olvassa.
Ez nagyon boldoggá tesz köszönöm! Gyertek és olvassátok még többen, akár osszátok meg családjaitokkal, barátaitokkal, ismerőseitekkel. És

NövekedjüNk!

Most pedig nézzük egy általános áttekintést a hónapban:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Egy új fejezet kezdete - Bemutatkozásom

    Barta Titanilla Henriett vagyok születésem óta egy oxigén hiány következtében kapott agyvérzésnek mozgáskorlátozott. Ez nem állított m...